SoulVow Premium
Περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον που μοιράζεται τις προθέσεις σας.
Το να είστε δωρεάν δεν σας εμποδίζει ποτέ να δημιουργήσετε πλήρες προφίλ, να εγκριθείτε, να βλέπετε συμβατά μέλη, να κάνετε like, match και να απαντάτε. Το Premium αυξάνει τις καθημερινές σας ευκαιρίες ώστε να γνωρίσετε περισσότερους κατάλληλους ανθρώπους πιο γρήγορα – δεν ξεκλειδώνει ποτέ ιδιωτικές πληροφορίες κανενός και δεν αλλάζει ποτέ τα αποτελέσματα συμβατότητάς σας.
9,90 € / μήνα · ακύρωση οποτεδήποτε.
| Τι λαμβάνετε | Δωρεάν | Premium 9,90 € / μήνα · ακύρωση οποτεδήποτε |
|---|---|---|
| Καθημερινή Ανακάλυψη (προφίλ που είδατε) | 10 | 50 |
| Καθημερινά Likes | 5 | 30 |
| Likes για εσάς | Βασικές κάρτες | Πλήρη προφίλ |
| Μηνύματα την ημέρα (μετά από αμοιβαίο match) | 20 | 100 |
| Βασικά φίλτρα (ηλικία, χώρα / περιοχή) | ✓ | ✓ |
| Προηγμένα φίλτρα (εκπαίδευση, θρησκεία, παιδιά, επιθυμία παιδιών, οικογενειακή κατάσταση, γλώσσες, μετακόμιση, χρονοδιάγραμμα γάμου, τρόπος ζωής) | — | ✓ |
| Λεπτομέρειες συμβατότητας | Βασικά κοινά σημεία | Πλήρεις λόγοι + σημεία που αξίζει να συζητήσετε |
Το δωρεάν είναι πλήρες προϊόν.
Η εγγραφή, το πλήρες προφίλ σας, οι φωτογραφίες, το Love Blueprint, το ερωτηματολόγιο γαμήλιων προθέσεων, οι βασικές συστάσεις, τα αμοιβαία match, η απάντηση μετά από match, το μπλοκάρισμα, οι αναφορές, οι έλεγχοι απορρήτου και η διαγραφή λογαριασμού είναι όλα δωρεάν. Η ασφάλεια και ο σεβασμός δεν βρίσκονται ποτέ πίσω από πληρωμή.
Διαβάστε αυτό πριν εγγραφείτε
Το Premium είναι ένας καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιείτε το SoulVow – περισσότεροι συμβατοί υποψήφιοι, περισσότερα likes και μηνύματα, πλουσιότερες εξηγήσεις. Δεν αποτελεί εγγύηση σχέσης, match ή απάντησης και δεν δείχνει ποτέ κρυφές απαντήσεις ερωτηματολογίου, τηλέφωνο, email ή ακριβή τοποθεσία κανενός. Το matching παραμένει δίκαιο: οι ίδιες προθέσεις και προϋποθέσεις ισχύουν για όλους.
Οι συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα και μπορούν να ακυρωθούν οποτεδήποτε. Αν ακυρώσετε, το Premium συνεχίζεται έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης και μετά ο λογαριασμός σας επιστρέφει σε δωρεάν – το προφίλ, τα match και οι συνομιλίες σας μένουν ανέπαφα.